λεύκανση δοντιών

Λεύκανση δοντιών. Στο σπίτι ή στο Ιατρείο?

Image

τι ειναι η Λεύκανση δοντιών

Είναι μία ανώδυνη και ασφαλής διαδικασία βελτίωσης του χρώματος των δοντιών και το αποτέλεσμα είναι ένα αστραφτερό χαμόγελο.

 Αποτελεί την πιο δημοφιλή διαδικασία αισθητικής οδοντιατρικής λόγω του άμεσου αποτελέσματος.

Στην Dental Wellness η αισθητική οδοντιατρική 

είναι ο βασικός μας πυλώνας με εφαρμογές τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακών μέσων που θα σας αλλάξουν την άποψη που έχετε μέχρι τώρα για την οδοντιατρική επιστήμη

Θέλετε να επιτύχετε ένα αισθητά πιο φωτεινό χαμόγελο;

Προσφέρουμε λεύκανση δοντιών στο σπίτι και λεύκανση δοντιών στο ιατρείο μας σε μία μόνη επίσκεψη, η οποία διαρκεί λίγο περισσότερο από μία ώρα.
Το αποτέλεσμα είναι άμεσο. Αφήνετε την κλινική με φωτεινότερα δόντια. Εγγυημένα. 
Η επαγγελματική λεύκανση δοντιών, με την χρήση υπερσύγχρονου εξοπλισμού, δίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη διάρκεια.
Είναι ο ιδανικός τρόπος για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας και να νιώσετε καλύτερα με την εμφάνιση του χαμόγελου σας.

Ποτε πρέπει να κάνω λέυκανση?

Όποτε εσείς αποφασίσετε να αναζωογονήσετε το χαμόγελο σας

Ιδανικά, με μία επίσκεψη γνωριμίας και ενημέρωσης με τους DDS, MSc Κο Κολοβό & Κο Πάλλη θα μπορέσετε να βρείτε την ιδανική μέθοδο και λύση για την δική σας επιθυμία

Επωφελήσου από την διάθεση Της Dental Wellness για μια γνωριμία και συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για το πρώτη σου επίσκεψη (ή απορία σου) με πολλά προνόμια.


Please fill the required field.
Please fill the required field.

         Πρός Οδοντιάτρους

Image

Υπηρεσία ψηφιακού σχεδιασμού χειρουργικών ναρθήκων