Ολιστική προσέγγιση

Στη Dental Wellness η θεραπεία βασίζεται στην επιστημονική τεκμηρίωση και


καθοδηγείται από το πάθος μας να προσφέρουμε στους ασθενείς μας υγεία και


ομορφιά. Η συμμετοχή σας σε αυτό το ταξίδι είναι η υψηλότερη προσδοκία της


Dental Wellness.

Οδοντιατρείο Κολωνάκι - Αθήνα


Ολιστική προσέγγιση

Στη Dental Wellness η θεραπεία βασίζεται στην επιστημονική τεκμηρίωση και καθοδηγείται από το πάθος μας να προσφέρουμε στους ασθενείς μας υγεία και ομορφιά. Η συμμετοχή σας σε αυτό το ταξίδι είναι η υψηλότερη προσδοκία της
Image

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Όλες οι θεραπευτικές διαδικασίες είναι απλά βήματα ενός σχεδίου θεραπείας, εξατομικευμένου με βάση τις ανάγκες σας. Στο τέλος αυτού του ταξιδιού, είστε υγιείς, έχετε το χαμόγελο που πάντα θέλατε, καθώς και ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, ακολουθούμε ένα αυστηρό πρωτόκολλο, το οποίο περιλαμβάνει 3 βασικά στάδια.

Όλες οι θεραπευτικές διαδικασίες είναι απλά βήματα ενός σχεδίου θεραπείας, εξατομικευμένου με βάση τις ανάγκες σας. 

ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Το οδοντικό εμφύτευμα είναι η ευκαιρία να ανακτηθεί η χαμένη υγεία, η αισθητική και η σωστή στοματική λειτουργία, στην περίπτωση που έχει απολεσθεί κάποιο δόντι. Τα εμφυτεύματα θα αποτελέσουν στηρίγματα των μελλοντικών δοντιών.

Το οδοντικό εμφύτευμα είναι η ευκαιρία να ανακτηθεί η χαμένη υγεία, η αισθητική και η σωστή στοματική λειτουργία, στην περίπτωση που έχει απολεσθεί κάποιο δόντι..

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Ανανεώστε την εμφάνισή σας με ένα Dental Wellness Cosmetic Smile Makeover, το οποίο είναι μια εύκολη και ανώδυνη διαδικασία. Οι γιατροί μας Δημήτρης Κολοβός και Δημήτρης Πάλλης μπορούν να σας χαρίσουν ένα φυσιολογικό νεανικό χαμόγελο, μέσα σε μία μόνο εβδομάδα.


  


.

Ανανεώστε την εμφάνισή σας με ένα Dental Wellness Cosmetic Smile Makeover, το οποίο είναι μια εύκολη και ανώδυνη διαδικασία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ DDS, MSc

Χειρουργός Οδοντίατρος - Προσθετολόγος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΛΗΣ DDS, MSc

Χειρουργός Οδοντίατρος - Προσθετολόγος
Image
Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 63, 11521, Αθήνα 
T. 210 72 10 780

         Πρός Οδοντιάτρους

Image

Υπηρεσία ψηφιακού σχεδιασμού χειρουργικών ναρθήκων