Υγεία

Κανείς δεν θέλει να είναι ασθενής. Όλοι θέλουν ένα υγιές και όμορφο χαμόγελο. Στην «Dental Wellness», υπάρχει μόνο μία θεραπεία, εκείνη με την οποία σταματάτε να είστε ασθενής. Ένα ταξίδι με προορισμό την υγεία και την ομορφιά. Όλες οι θεραπευτικές διαδικασίες είναι απλά βήματα ενός σχεδίου θεραπείας, εξατομικευμένου, με βάση τις ανάγκες σας. Στο τέλος αυτού του ταξιδιού, είστε υγιής, έχετε το χαμόγελο που πάντα θέλατε, καθώς και ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, ακολουθούμε ένα αυστηρό πρωτόκολλο, το οποίο περιλαμβάνει 3 βασικά στάδια. 

1.   ΣΤΑΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Σχεδιασμός χαμόγελου και λειτουργικό σχέδιο θεραπείας

H πρώτη σας επίσκεψη στην Dental Wellness, είναι μία εμπειρία ξεχωριστή, η οποία δεν θυμίζει καθόλου μια τυπική επίσκεψη σε οδοντιατρείο. Κατά την διάρκεια αυτής, θα έχετε μια συνομιλία με τους γιατρούς μας, προκειμένου να κατανοήσουμε τις επιθυμίες σας. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει μια συνεδρία φωτογράφησης, λήψης ακτινογραφίων, καθώς και αποτυπωμάτων ή ψηφιακής σάρωσης του στόματός σας. Αυτές οι πληροφορίες συγκεντρώνονται και θα αποτελέσουν τη βάση μας για τον ψηφιακό σχεδιασμό του μελλοντικού σας χαμόγελου. Το σχέδιο θεραπείας που θα σας παρουσιαστεί θα λαμβάνει υπόψην του την σωστή λειτουργία του στοματογναθικού σας συστήματος, την βιολογία και την αισθητική, προκειμένου να επιτευχθεί ένα μακροχρόνιο και υγιές αποτέλεσμα. Σε αυτό το σημείο θα ενημερωθείτε για το κόστος και για τις λεπτομέρειες της θεραπείας σας.

2.   ΣΤΑΔΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Βιολογία και Λειτουργία

Μολονότι, ο σχεδιασμός της θεραπευτικής μας πορείας αρχίζει με την αισθητική ανάλυση και τον ψηφιακό σχεδιασμό του χαμόγελού σας, η θεραπεία θα ξεκινήσει από άλλη βάση. Ειδικότερα, πρώτα θα ασχοληθούμε με όλα τα βιολογικά προβλήματα (τερηδόνα, πλάκα, λοιμώξεις, περιοδοντικά και ουλικά προβλήματα κλπ.). Στην συνέχεια, θα φροντίσουμε τα λειτουργικά προβλήματα (ορθή σύγκλειση, ελλείψεις δοντιών, μυϊκή ισορροπία κλπ.). Με την ολοκλήρωση του παραπάνω σταδίου, θα είστε υγιής, τόσο από βιολογικής όσο και από λειτουργικής άποψης.

Περιοδοντική θεραπεία

Η περιοδοντική νόσος είναι μια χρόνια φλεγμονώδης ασθένεια που προσβάλλει τους ιστούς γύρω από τα δόντια ( ούλα, οστά, σύνδεσμοι ). Η θεραπεία της περιοδοντικής νόσου αποσκοπεί στην εξάλειψη των αιτιών της νόσου και στη διακοπή της εξέλιξής της. H περιοδοντική θεραπεία μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις αιτίες που δημιουργούν την περιοδοντική νόσο και να περιλαμβάνει χειρουργικές και μη χειρουργικές τεχνικές με στόχο την αποκατάσταση της υγείας των μαλακών ιστών (ούλων) αλλά και των σκληρών ιστών. Μόλις σταθεροποιηθεί η νόσος, η εστίαση θα δοθεί στην αποκατάσταση της βλάβης, μέσω διαφόρων επανορθωτικών επεμβάσεων. Τις περισσότερες φορές, η περιοδοντική θεραπεία πρέπει να ενσωματωθεί σε ένα σύνθετο θεραπευτικό σχέδιο.

3.  ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

Η αισθητική αποκατάσταση είναι το τελικό μέρος της θεραπείας σας εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι με το χαμόγελο σας και επιθυμείτε να χαμογελάτε με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, η αισθητική αποκατάσταση επιτυγχάνεται με όψεις, ολοκεραμικές στεφάνες ή με μία απλή διαδικασία λεύκανσης. Όλα είναι καθοδηγούμενα από τον σχεδιασμό, ο οποίος χρησιμεύει ως βάση για όλες τις άλλες θεραπευτικές διαδικασίες.
Image
Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 63, 11521, Αθήνα 
T. 210 72 10 780

         Πρός Οδοντιάτρους

Image

Υπηρεσία ψηφιακού σχεδιασμού χειρουργικών ναρθήκων