Τι είναι οι Ολοκεραμικές οδοντικές γέφυρες

Τι είναι οι Ολοκεραμικές οδοντικές γέφυρες

Image

Οδοντικές Στεφάνες και Γέφυρες (γέφυρες Δοντιών)

Όπως υποδηλώνει το όνομα, μια οδοντική γέφυρα "γεφυρώνει" το κενό στο χαμόγελό σας που αφήνει ένα χαμένο δόντι.  Μια οδοντική γέφυρα αποτελείται από ένα προσθετικό δόντι που ενώνεται με ολοκεραμικές οδοντικές στεφάνες των γειτονικών δοντιών. Μια οδοντική γέφυρα μπορεί επίσης να τοποθετηθεί μεταξύ οδοντικών εμφυτευμάτων.

Οι Ολοκεραμικές οδοντικές γέφυρες εφαρμόζονται όταν θέλουμε να :

...αποφύγουμε την χειρουργική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων, όταν το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς δεν το επιτρέπει.

Στην Dental Wellness η αισθητική οδοντιατρική 

είναι ο βασικός μας πυλώνας με εφαρμογές τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακών μέσων που θα σας αλλάξουν την άποψη που έχετε μέχρι τώρα για την οδοντιατρική επιστήμη.

Ολοκεραμικές οδοντικές στεφάνες (ολοκεραμικές θήκες δοντιών)

Μια οδοντική στεφάνη καλύπτει ολόκληρο το ορατό τμήμα του δοντιού σας πάνω από τη γραμμή των ούλων. Οι ολοκεραμικές στεφάνες συστήνονται για να αποκατασταθεί η δύναμη και η εμφάνιση ενός εύθραυστου δοντιού. Στον κόσμο της αισθητικής οδοντιατρικής, οι οδοντικές στεφάνες χρησιμοποιούνται συχνά για να διορθώσουν την εμφάνιση δοντιών που είναι σπασμένα, αποχρωματισμένα ή δομικά ελλιπή. 

Οι Ολοκεραμικές οδοντικές στεφάνες (ολοκεραμικές θήκες δοντιών) εφαρμόζονται όταν θέλουμε να :

...διορθώσουμε ένα πολύ κατεστραμμένο λόγω τερηδόνας ή κατάγματος μέρους του δοντιού και δεν μπορεί να αποκατασταθεί με μία απλή έμφραξη (σφράγισμα)

. ...εξασφαλίσουμε την προστασία δοντιών που έχουν υποβληθεί σε ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση) καθώς λόγω μεγάλης απώλειας οδοντικής ουσίας διατρέχουν υψηλό κίνδυνο κατάγματος.  

Ποτε πρέπει να κάνω Ολοκεραμικές οδοντικές γέφυρες?

Ιδανικά, με μία επίσκεψη γνωριμίας και ενημέρωσης με τους DDS, MSc Κο Κολοβό & Κο Πάλλη θα μπορέσετε να βρείτε την ιδανική μέθοδο και λύση για το δικό σας περιστατικό.

Επωφελήσου από την διάθεση Της Dental Wellness για μια γνωριμία και συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για το πρώτη σου επίσκεψη (ή απορία σου) με πολλά προνόμια.


Please fill the required field.
Please fill the required field.

         Πρός Οδοντιάτρους

Image

Υπηρεσία ψηφιακού σχεδιασμού χειρουργικών ναρθήκων