Όψεις Πορσελάνης

Η ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ είναι μια διαδικασία κοσμητικής οδοντιατρικής που αποσκοπεί στη βελτίωση της εμφάνισης των δοντιών σας. Στη διαδικασία αυτή, ένα λεπτό φύλλο πορσελάνης τοποθετείται πάνω στην επιφάνεια των δοντιών σας για να καλύψει ατέλειες ή αλλαγές χρώματος. Η ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση των δοντιών σας και να καλύψουν ατέλειες όπως σπασίματα, διαβρώσεις και λεκέδες, καθώς και να διορθώσουν τη διάταξη των δοντιών σας. Επίσης, μπορεί να βελτιώσουν την εμφάνιση των δοντιών σας μειώνοντας τα κενά μεταξύ των δοντιών, ενώ τέλος μπορούν να αλλάξουν το χρώμα των δοντιών σας κατά πολύ, δίνοντας τους ένα μόνιμο, φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα. Συνήθως, η διαδικασία αυτή διαρκεί περίπου τρείς επισκέψεις στο οδοντιατρείο. Η πρώτη επίσκεψη περιλαμβάνει την φωτογράφηση της υπάρχουσας κατάστασης, το ψηφιακό αποτύπωμα και τη συζήτηση των αναγκών σας και των αλλαγών που θέλουμε να επιτύχουμε. Η δεύτερη επίσκεψη περιλαμβάνει την προετοιμασία των δοντιών σας και τη λήψη τελικών ψηφιακών αποτυπωμάτων, ενώ η τρίτη επίσκεψη περιλαμβάνει την τοποθέτηση των όψεων πορσελάνης.

Φυσικές. Μοναδικές. Αόρατες.

Οι όψεις πορσελάνης είναι μια αποκαταστατική, ελάχιστα επεμβατική θεραπευτική επιλογή, η οποία μπορεί να βελτιώσει το σχήμα, την αρμονία και το χρώμα των δοντιών. Εάν θέλετε ένα πιο ισορροπημένο, φωτεινότερο ή απλά ένα διαφορετικό χαμόγελο, οι όψεις πορσελάνης είναι η ιδανική λύση για εσάς. Αν και πολύ λεπτές αποκαταστάσεις, είναι εξαιρετικά ανθεκτικές όταν συγκολλώνται στα δόντια. Από την στιγμή που θα επιλέξετε όψεις για να αποκαταστήσετε το χαμόγελο σας, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε απόχρωση. Η αλλαγή χρώματος είναι μόνιμη.

τι περιλαμβάνουν οι ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

Οι όψεις τείνουν να είναι ελάχιστα επεμβατικές. Απαιτούν ελάχιστη παρασκευή των δοντιών ( 0,2-0,5 mm ). Σε περιπτώσεις όπου οι ασθενείς έχουν μικρά δόντια ή δόντια με κενά, δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όψεις χωρίς καθόλου τρόχισμα.

Όψεις χωρίς οδοντική παρασκευή.  Μη επεμβατικές. Δεν απαιτείται αναισθησία.

Οι όψεις χωρίς τρόχισμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε φυσικά, άθικτα δόντια. Από τεχνική άποψη, δεν διαφέρουν σε τίποτα από της κανονικές όψεις. Έχουν της όμοιες αισθητικές ιδιότητες και την ίδια μακροβιότητα.

Ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος

Η ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για τη βελτίωση της εμφάνισης των δοντιών σας, αλλά όπως και με οποιαδήποτε οδοντιατρική διαδικασία, είναι σημαντικό να συζητήσουμε τις προσδοκίες σας πριν από την έναρξη της διαδικασίας. Επιπλέον, είναι σημαντικό να έχετε υγιή ούλα και δόντια πριν από τη διαδικασία των όψεων πορσελάνης, καθώς οι ασθενείς με προβλήματα στα ούλα ή στα δόντια τους μπορεί να μην είναι κατάλληλοι για αυτή τη διαδικασία. 

Τέλος, μετά την τοποθέτηση των όψεων πορσελάνης, είναι σημαντικό να διατηρήσετε καλή στοματική υγιεινή.Συνολικά, η ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνιση των δοντιών τους.

Φόρμα Δήλωσης ενδιαφέροντος -- Call Back Form
Image
Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 63, 11521, Αθήνα 
T. 210 72 10 780

         Πρός Οδοντιάτρους

Image

Υπηρεσία ψηφιακού σχεδιασμού χειρουργικών ναρθήκων