Λεύκανση Δοντιών

Η λεύκανση δοντιών ανήκει στην αισθητική οδοντιατρική και εφαρμόζεται με 2 διαφορετικές μεθόδους.

1. Εξωτερική Λευκανση

Αυτή η μέθοδος λεύκανσης γίνεται με τη χρήση ειδικών ουσιών λεύκανσης που εφαρμόζονται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών. Μπορεί να γίνει είτε στο οδοντιατρείο είτε στο σπίτι, με τη χρήση ειδικών κιτ λεύκανσης.

2.   Λεύκανση στο οδοντιατρείο

Μία συνεδρία – άμεσο αποτέλεσμα

Η λεύκανση είναι μια μη επεμβατική διαδικασία που βελτιώνει την εικόνα των δοντιών σας. Τα αποτελέσματα της λεύκανσης ποικίλλουν ανάλογα με τη δομή του δοντιού. Κατά μέσο όρο, μπορείτε να λάβετε αποχρώσεις 2 με 3 φορές φωτεινότερες. Το αποτέλεσμα της λεύκανσης διαρκεί για 2 με 3 χρόνια, ανάλογα με τις διατροφικές σας συνήθειες. Η λεύκανση πραγματοποιείται σε μία μόνη επίσκεψη, η οποία διαρκεί λίγο περισσότερο από μία ώρα. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο. Αφήνετε την κλινική με φωτεινότερα δόντια. Εγγυημένα.

Εσωτερική λεύκανση

Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται για τη λεύκανση δοντιών που έχουν υποστεί εσωτερικές αλλοιώσεις, όπως παλαιά σφραγίσματα, ενδοδοντικές θεραπείες ή τραυματισμούς. Σε αυτή τη διαδικασία, τοποθετείται το λευκαντικό υλικό στο εσωτερικό του δοντιού και το αφήνουμε για μερικές ημέρες, μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή απόχρωση.

Kλινικός έλεγχος

Σημειώνεται ότι πριν από τη λεύκανση των δοντιών, θα πρέπει να γίνει ένας κλινικός έλεγχος ώστε να γνωρίζουμε την κατάσταση των δοντιών, των ούλων και της στοματικής κοιλότητας γενικά. Σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα, όπως τερηδόνα, υπερευαισθησία ή φλεγμονή στα ούλα, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν πριν από τη λεύκανση. 
Φόρμα Δήλωσης ενδιαφέροντος -- Call Back Form
Image
Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 63, 11521, Αθήνα 
T. 210 72 10 780

         Πρός Οδοντιάτρους

Image

Υπηρεσία ψηφιακού σχεδιασμού χειρουργικών ναρθήκων