Ένθετα / Επένθετα δοντιών

Είναι αποκαταστάσεις από πορσελάνη ή ρητίνη για τα οπίσθια δόντια. Τοποθετούνται αντί για έμφραξη (σφράγισμα) ή θήκη και θεωρούνται αποκατάσταση επιλογής όταν η βλάβη στο δόντι ή την έμφραξη που θα αντικαταστήσουν, έχει μεγάλη έκταση. Κατασκευάζονται στο εργαστήριο αφού πάρουμε ένα ψηφιακό αποτύπωμα και καλύπτουν τα αδύναμα σημεία του δοντιού προστατεύοντας έτσι το δόντι από κάταγμα. Είναι  πολύ αισθητικές αποκαταστάσεις και ανθεκτικές.

Πλεονεκτήματα των Ενθέτων & Επενθέτων

Τα οδοντιατρικά ένθετα και επένθετα παρέχουν πρόσθετη αντοχή και στήριξη στο προσβεβλημένο δόντι σας, επιτρέποντας στο δόντι σας να αντέχει περισσότερη πίεση κατά τη μάσηση. Τα οδοντιατρικά ένθετα και επένθετα μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο από τα σφραγίσματα με την κατάλληλη φροντίδα. Με τα οδοντιατρικά ένθετα και επένθετα αφαιρείται λιγότερο σμάλτο και διατηρείται περισσότερο από το φυσικό σας δόντι σε σχέση με μία στεφάνη(θήκη) . Τα οδοντιατρικά ένθετα και επένθετα είναι σχεδιασμένα ώστε να συνδυάζονται με το φυσικό χρώμα/απόχρωση του δοντιού σας.

 Τα οδοντιατρικά ένθετα και επένθετα μπορούν να ολοκληρωθούν σε δύο μόνο ραντεβού. Τα οδοντιατρικά ένθετα και επένθετα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποκατάσταση ενός αποτυχημένου σφραγίσματος.

Φόρμα Δήλωσης ενδιαφέροντος -- Call Back Form
Image
Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 63, 11521, Αθήνα 
T. 210 72 10 780

         Πρός Οδοντιάτρους

Image

Υπηρεσία ψηφιακού σχεδιασμού χειρουργικών ναρθήκων