Ανανεώστε την εμφάνισή σας με ένα Dental Wellness Cosmetic Smile Makeover

Αισθητική οδοντιατρική

Ανανεώστε την εμφάνισή σας με ένα Dental Wellness Cosmetic Smile Makeover, το οποίο είναι μια εύκολη και ανώδυνη διαδικασία. Οι γιατροί μας Δημήτρης Κολοβός και Δημήτρης Πάλλης μπορούν να σας χαρίσουν ένα φυσιολογικό νεανικό χαμόγελο, μέσα σε μία μόνο εβδομάδα.
Έχετε στραβά ή φθαρμένα δόντια; Μήπως δεν σας ικανοποιεί το χρώμα των δοντίων σας ή παρατηρείτε κενά ανάμεσα στα δόντια σας τα οποία χαλούν την εικόνα του χαμόγελού σας;

Tότε είστε ένας εξαιρετικός υποψήφιος για ένα Dental Wellness Cosmetic Smile Makeover!
Mόνιμο αποτέλεσμα, ανώδυνα!

1.

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ

Η απαρχή όλης της θεραπείας είναι ο ψηφιακός σχεδιασμός, o οποίος μετατρέπεται στην συνέχεια σε ένα σχέδιο θεραπείας, το οποίο ενσωματώνει τη βιολογία, τη λειτουργία και την αισθητική, προκειμένου να επιτευχθεί ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Η φιλοσοφία της προσέγγισης μας βασίζεται στην ανάλυση των αναλογιών τόσο του προσώπου όσο και των δοντιών, χρησιμοποιώντας μια προκαθορισμένη σειρά ψηφιακών φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ποιότητας, έναν ψηφιακό κλώνο του χαμόγελού σας, καθώς και τρισδιάστατες εικόνες που καταδεικνύουν τη σχέση μεταξύ των δοντιών, των ούλων, των χειλιών και του χαμόγελου σας, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σε κίνηση. Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να προσομοιώσουμε το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας, χρησιμοποιώντας βίντεο της στοματικής κατάστασής σας τόσο πριν (πριν ξεκινήσει η θεραπεία) όσο και μετά την ολοκλήρωση της ψηφιακής παρέμβασής μας, πριν καν ξεκινήσετε τη θεραπεία σας. Όλοι οι ασθενείς επιθυμούν και επιδιώκουν να έχουν φυσικά όμορφα χαμόγελα, το οποία είναι απολύτως εναρμονισμένα με τα φυσικά χαρακτηριστικά τους και κυρίως, με τις προσωπικότητές τους.
Παρουσίαση Βίντεο

Ο ψηφιακός σχεδιασμός μπορεί να μετατραπεί σε ένα ομοίωμα, που μπορούμε να μεταφέρουμε στο στόμα σας, ώστε να έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε μια ρεαλιστική προσομοίωση του νέου σας χαμόγελου μέσω ενός βίντεο που θα ετοιμάσουμε ειδικά για εσάς. Η ανωτέρω διαδικασία σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε την προεπισκόπηση του τελικού αποτελέσματος πριν καν την έναρξη της θεραπείας. Αυτός ο σχεδιασμός, αφού επιβεβαιωθεί από εσάς, θα αποτελέσει την βάση για την πραγματοποίηση της υπόλοιπης θεραπείας.

2.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Μία συνεδρία – άμεσο αποτέλεσμα
Η λεύκανση είναι μια μη επεμβατική διαδικασία που βελτιώνει την εικόνα των δοντιών σας. Τα αποτελέσματα της λεύκανσης ποικίλλουν ανάλογα με τη δομή του δοντιού. Κατά μέσο όρο, μπορείτε να λάβετε αποχρώσεις 2 με 3 φορές φωτεινότερες. Το αποτέλεσμα της λεύκανσης διαρκεί για 2 με 3 χρόνια, ανάλογα με τις διατροφικές σας συνήθειες. Η λεύκανση πραγματοποιείται σε μία μόνη επίσκεψη, η οποία διαρκεί λίγο περισσότερο από μία ώρα. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο. Αφήνετε την κλινική με φωτεινότερα δόντια. Εγγυημένα.

3.

ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

Φυσικές. Μοναδικές. Αόρατες.

Οι όψεις πορσελάνης είναι μια αποκαταστατική, ελάχιστα επεμβατική θεραπευτική επιλογή, η οποία μπορεί να βελτιώσει το σχήμα, την αρμονία και το χρώμα των δοντιών. Εάν θέλετε ένα πιο ισορροπημένο, φωτεινότερο ή απλά ένα διαφορετικό χαμόγελο, οι όψεις πορσελάνης είναι η ιδανική λύση για εσάς. Αν και πολύ λεπτές αποκαταστάσεις, είναι εξαιρετικά ανθεκτικές όταν συγκολλώνται στα δόντια. Από την στιγμή που θα επιλέξετε όψεις για να αποκαταστήσετε το χαμόγελο σας, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε απόχρωση. Η αλλαγή χρώματος είναι μόνιμη.